BCNmp7. L’escena industrial/New Wave a Barcelona en perspectiva

Nos encargamos de organizar la segunda sesión del BCNmp7 de este año junto a Domestica Records. Traemos a Phillipe Laurent, que firmó el increíble HOT BIP hace un par de años y el debut de TVNNEL (ex Roman Skirts, actualmente en Polígono Hindú Astral).

Podéis encontrar más info en el evento creado en Facebook.

“En aquesta segona sessió de BCNmp7, ens apropem als inicis de l’escena electrònica més desconeguda i avantguardista de principis dels anys vuitanta a Barcelona: l’escena industrial/New Wave. Tot i que a la Barcelona postfranquista hi arribaven en comptagotes, grups com Ultravox, Joy Divison, Kraftwerk, Tuxedomoon, League Of Nations o Heaven 17 mostraven una manera de fer i d’entendre la música totalment innovadora: incorporaven sintetitzadors i caixes de ritmes que van captivar molts joves. Un dels objectius d’aquesta sessió és conèixer com l’escena musical de Barcelona va assimilar aquest nou paradigma.

PROGRAMADORS:

Boston Pizza Records

Domestica Records 

PARTICIPEN: Victor Nubla, Gat, J.J. Ibáñez, Philippe Laurent, TVNNEL

Més informació al web del CCCB:

Twitter: @CCCBMusica / hashtag: #BCNmp7

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s